3. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongresi ve Fuarına Katılıyoruz

Başkanlığını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın  Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç ve Bilim Kurulu Başkanlığını Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Yılmaz Çamurcu’nun yaptığı, 29-30 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongresi ve Fuarı (ICSG 2015) ; T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayelerinde ve UGETAM ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve TÜBİTAK-UME’nin desteklediği organizasyonla Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.

Kongredeki Üniversitemiz Standına ziyaretinizi bekleriz.

Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Yılmaz Çamurcu, Prof. Dr. Avni Morgül, Yrd. Doç. Dr. Ali Nizam Kongre Bilim Kurulu üyeleridir.

Öğretim elemanları ve öğrenciler ücretsiz olarak kongre WEB sayfasından kayıt yaparak katılabilirler.

Kayıt Adresi İçin: http://www.icsgistanbul.com/

Etkinlik Türü : Diğer