Öğrencilerimiz TÜBİTAK Yarışmasında bölge finalinde yarışacak

Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencileri 5 proje ile “TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında” İstanbul-Asya Bölge Sergisine katılmaya hak kazandı.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin dört projesi ve Bilgisayar-Biyomedikal Mühendisliği öğrencilerinin ortak başvurduğu bir proje “2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları”nda İstanbul-Asya Bölge Yarışmaları Sergisinde yarışacak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ali Nizam danışmanlığında hazırlanan projeler şöyle:

• Ders ve Sınav Programı Hazırlama Web Uygulaması - Yasemin Maya Kara / Bilgisayar Mühendisliği
  • Yeni Nesil Dosya Transfer Servisi: Dailyshare - İbrahim Enes Aydoğdu / Bilgisayar Mühendisliği
  • Kütüphanem nerede? - Emre Usta / Bilgisayar Mühendisliği - Tuğfe İvecek / Biyomedikal Mühendisliği
  • Akademik Makaleler İçin Kalite Kontrolü - Sefercan Aydaş / Bilgisayar Mühendisliği
  • Otizm Spektrum Bozukluğu Gösteren Bireyler İçin Mobil Eğitim Oyunu - Busenur Karaca / Bilgisayar Mühendisliği

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, finallerde başarılar dileriz.

TÜBİTAK 2020 Yılı Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Bölge Yarışmaları Sergisi, 17-19 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek ve 20 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak ödül töreni ile son bulacaktır.